Autobelettering

Veenendaal Reclame

Autobelettering

Uw bedrijfsauto is een buitengewoon belangrijke huisstijldrager. U komt met uw auto immers overal! Duidelijk dus dat autobelettering een hoge attentiewaarde heeft. Naast een creatieve vormgeving staat gebruik van vormvaste en kleurechte materialen bovenaan. De belettering moet immers net zo lang mee als uw bedrijfswagen!. Veenendaal Reclame werkt uitsluitend met hoogwaardige Avery en 3M folies.

Meer

Heeft u verder geen ontwerp of logo? Geen probleem! Wij regelen de uitstraling van ontwerp tot realisatie! Heeft u wel een logo en plan van aanpak? Dan gaan wij er voor zorgen dat uw bus naar wens beplakt wordt.

Carwrap

Helemaal “in” is het volledig wrappen van een bedrijfswagen.  Wij gebruiken daarvoor hoogwaardige 3M of Avery Supreme Wrapping folie.  Folies met een exclusieve kwaliteit. Hierdoor kunnen wij een lange levensduur van de wrap garanderen. Info? Neem hier contact met ons op.

De voordelen van het wrappen van je auto. In de eerste plaats is het totaal wrappen van de auto een erg bijzonder gezicht vanwege het feit dat de wrapkleuren vaak niet leverbaar zijn van af fabriek. Hierdoor creëeren we een unieke auto.  U zult na een wrap ongetwijfeld nagekeken worden.

Carstriping

Een bijkomend voordeel van carwrappen is dat de lak van uw auto niet direct beschadigd. De folie die op de lak is geplakt voorziet de auto van een beschermende laag.  Ben je de wrap zat, dan is de folie met de goede materialen gemakkelijk verwijderen, zodat de originele autolak tevoorschijn komt.

Spuiten van een auto of bus zal duurder zijn dan een complete carwrap.  Herstel naar de originele kleur is met folie gemakkelijk te realiseren.

Een combinatie van wrap en autobelettering is ook mogelijk. Dit beide zorgt voor een luxe uitstraling op uw bus of auto!

Contact