Spandoekwagen

Veenendaal Reclame

Advertiser of:

Spandoekaanhanger

Voor een event of promo-actie is onze reclametrailer “ADVERTISER” erg geschikt Een professionele reclametrailer met een robuuste uitstraling. Met een enkelzijdig of dubbelzijdig spandoek van 200 x 285 cm komt uw boodschap zeker over. De ADVERTISER is per dag, weekend, week of langer te huren. De spandoekwagen is voorzien van een disselslot, 180kg ballastgewicht, een verlichtingsbalk met nummerplaatklemmen en hij wordt beveiligd met een wielklem. Spandoeken kunnen we binnen 1 dag leveren. Productie hebben we in eigen huis. Aankoppelen, plaatsen… en resultaat zien? MEER INFORMATIE

reclame aanhangwagen

Wij ontwikkelden voor u een speciaal op maat gemaakte aanhanger met daarop gemonteerd een robuus frame met spandoek. Het spandoek is voledig naar wens op te stellen. Opmaak en styling kunnen wij ook voor u regelen.

reclameaanhangwagen

Voordelen

Gemakkelijk mee te nemen. Lichtgewicht dus gemakkelijk aan en afkoppelen. Tevens is het spandoek eenvoudig te verwijderen voor het te verplaatsen van de aanhanger.

reclameaanhangwagen

Voordelen

De aanhanger is voorzien van betonblokken die er voor zorgen dat de aanhanger niet omver geblazen kan worden bij een eventuele storm. Dit geeft wel zo’n veilig gevoel…

reclameaanhangwagen

Voordelen

Een simpele en goedkope manier om reclame te maken. Eenvoudig te plaatsen en te verplaatsen. Ook ideaal voor eventueel beurs of evenement.