Vlaggen

Veenendaal Reclame

Beach Vlaggen

Wij kunnen verzorgen voor het leveren en monteren van beach vlaggen in de volgende afmetingen:

-Small: 200×63 cm ), 206×67 cm, 215×73
-Medium: 301×70 cm , 306×74,6 , 315×80,7
-Large: 400×80 cm , 408×84,7 , 416×90,7 


De beach vlag kan naar eigen wens bedrukt worden met een inkt die bestand is tegen de diverse weersinvloeden. Dit bevorderd de levensduur van de vlag want Veenendaal Reclame staat voor duurzaam.

Banieren

Veenendaal Reclame levert en monteert ook banieren. Deze zijn ook voorzien van een speciale ECO inkt die bestand is tegen diverse weersinvloeden. De banier is leverbaar in diverse afmetingen en is evenals elke vlag naar eigen wens in te delen. Heeft u hulp nodig met het vlag ontwerp? Geen probleem! Ook wij verzorgen voor u de stijl voor de vlag. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons.

Wij hebben ervaring in het plaatsen en aanleveren van complete vlaggen. Bij ons kunt u terecht voor bestellen van de vlag en mast tot en met het plaatsen daarvan. Wij willen u graag informeren over de mogelijkheden.

Contact
Vlaggen

Vlaggen, overal te zien! Een doeltreffend reclame middel!

Overal kom je vlaggen tegen, in Veenendaal, Amersfoort, Amsterdam maar ook in heel Europa. Dit bewijst direct al dat dat een simpele vlag het doeltreffend doel heeft. Veenendaal Reclame levert goedkoop vlaggen in diverse maten en afmetingen van de juiste kwaliteit!

Bedrijf begonnen? of

heeft uw huisstijl een update nodig?

Bij Veenendaal Reclame bent u hiervoor aan het juiste adres. Huisstijl en logo zijn op huidige zakelijke markt van essentieel belang. Een logo moet goed ‘’smoelen’’ en blijven hangen bij de lezers. De kleuren van het briefpapier en visitekaartje moeten perfect matchen bij het logo. Dit zijn voorbeelden van belangrijke manieren van doeltreffend reclame maken.

Door de jarenlange ervaring in de sign en reclame hebben wij passie voor het ontwikkelen en ontwerpen van een complete huisstijl. Wij verzorgen het complete uitstralingsplaatje. Hierbij kunt u denken aan: Briefpapier, visitekaartjes, flyers, vlaggen, bedrijfskleding, autobelettering.